Валіза Heys Para-Lite S Rose Gold (926742)

Код товару:
100409-01
Артикул:
U0581554
Виробники
Heys


3597 грн.


Чемодан обладнаний фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration - Адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration або, скорочено, TSA) отримали абсолютну право, з метою безпеки, оглядати будь-чемодан на колесах або сумку, що здався їм підозрілим. Агенти з безпеки на транспорті забезпечені спеціальними TSA ключами, за які вони несуть персональну відповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після огляду ваші замки залишаться цілими і неушкодженими на відміну від багажу без функції TSA.

Чемодан оснащений чотирма, повноповоротними колесами з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360 d. Системою передбачено рівномірне перерозподілу навантаження на кожне колесо, що в свою чергу сприяє плавному коченню і маневреності валізи, докладаючи при цьому мінімум зусиль. Також система дозволяє швидку зміна коліс без, задіяння сервісного центру.

Ергономічна система висувною телескопічною ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту висувною ручки для додаткового зручності і комфорту користувача.

Можливість збільшити корисний об'єм валізи до 20%, завдяки наявності клапана, розстебнувши спеціальну блискавку по периферії валізи.

Компанія Heys® International Ltd заснована в 1986 році, в передмісті Торонто.

На сьогоднішній день компанія Heys® є синонімом високих стандартів якості, займаючи при цьому лідируючі позиції на світовому ринку в області виробництва високоякісного багажу.

Завдяки застосуванню дизайнерських рішень Heys® є яскравим і стильним представником сучасних модних тенденцій серед багажу.

Застібки і замки
блискавка
Збільшення об'єму на
9 л
Кількість відділень
2
Кількість коліщат
4
Матеріал
полікарбонат
Об'єм
37 л
Розмір валізи
маленька
Ручки
мініатюрна бічна, мініатюрна зверху, висувна
Система безпеки
замок
Тип відділень
незалежні внутрішні відділення

Фізичні характеристики

Висота
53 см
Глибина
23 см
Ширина
36 см
Вага
3 кг
Колір
рожевий

Інші

Виробник
Heys
Модель
Para-Lite S Rose Gold
Артикул
926742
Гарантія, міс
60
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Валіза Heys Metallix S Cobalt Blue (929236)
Серія валіз Metallix від Heys втілила у своєму дизайні сучасний стильний дизайн зі стійкою до стирання поверхнею з подвійною текст..
4082 грн.
Валіза Heys DuoTrak S Burgundy (929288)
Серія валіз DuoTrak від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль і сміливість геометричного візерунка. Різні кольори мета..
4112 грн.
Валіза Heys DuoTrak S Navy (929292)
Серія валіз DuoTrak від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль і сміливість геометричного візерунка. Різні кольори мета..
4082 грн.
Валіза Heys Commander S Gunmetal (929232)
Серія валіз Commander від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль і сміливість геометричного візерунка. Матове металеве ..
5984 грн.
Валіза Sumdex маленька темно червона (SWRH-720 RD)
Валіза SUMDEX мала (SWRH-720)Валізи американського бренду Sumdex колекція Line-S - стильні, легкі і в той же час дуже міцні, в них..
3174 грн.
0