Смарт-годинник UWatch Q50 Kid smart watch Light Military (F_53047)

Код товару:
69005-01
Артикул:
U0335532
Виробники
UWatch


798 грн.


Смарт-годинник UWatch Q50 Kid smart watch 

Розумний дитячий годинник з GPS трекером відрізняє наявність GPS трекера, дозволяє батькам визначити місцезнаходження дитини. Крім того, вони оснащені кнопкою SOS для здійснення екстреного виклику на запрограмовані телефонні номери, як з ініціативи дитини, так і при виникненні нештатної ситуації - зняття годин з руки, або вихід за межі встановлених меж.

Відстеження місця розташування. Ви завжди знаєте де знаходиться ваша дитина. Завдяки вбудованому GPS-трекера (маячки стеження) місце розташування дитини відображається на карті в спеціальному безкоштовному додатку для вашого смартфона.

Ви можете знати, що відбувається з вашою дитиною, якщо телефон знаходиться в режимі тихого дзвінка: коли зв'язок працює в односторонньому режимі (ви чуєте дитини, а він вас немає), а також ви чуєте, що відбувається навколо дитини і в разі чого, вчасно вжити необхідних заходів. Історія всіх переміщень дитини за останні 30 днів.

Здійснення дзвінків. Розумні дитячі можуть замінити дитині телефон. Телефонний довідник на 10 заданих номерів. Для підключення до мережі, необхідно втавіть звичайну МІКРО сім-карту в годинник.

Датчик зняття годинника з руки. На зворотному боці годинника є датчик. Як тільки дитина зніме годинник, Ви отримаєте повідомлення про зняття. Кнопка виклику допомоги. Годинники оснащені спеціальною кнопкою тривоги, якої дитина може скористатися, якщо його життю загрожуватиме небезпека. Кнопка SOS дозволить уникнути нещасть. Дистанційне прослушка годин. Ви зможете непомітно послухати, що відбувається навколо дитини, чи добре з ним звертаються вчитель або няня.

U.Watches - це сучасний бренд стильних і ергономічних годин, головна особливість яких криється у винятковій якості виробів. Кожна модель U.Watches підкреслюють унікальність образу і бездоганний смак свого власника. Рецепт успіху U.Watches заснований на простій філософії - краща якість і дизайн за доступною ціною.

На всіх етапах виробництва годин U.Watches пильна увага приділяється двом головним аспектам - чудовому дизайну виробів і винятковій якості всіх елементів, від корпусів і ременів, до деталей механізмів. Ці стильні і безвідмовні годинник служать постійним джерелом радості для своїх власників, кожен день роблячи їх чарівними.

Ємність аккумулятора
400 мАг
Інтерфейси підключення
Bluetooth 4.0
Висота корпусу
52 мм
Датчики
датчик зняття з руки, крокомір
Додаткові функції
вбудований динамік, прийом дзвінків, вбудований мікрофон, пошук годинника, вібрація, SOS
Колір корпусу
хакі
Колір ремінця
хакі
Матеріал корпусу
пластик
Матеріал ремінця
силікон
Модель процесора
MediaTek MT6261
Моніторинг
пройденої відстані, кількість спалених калорій, віддалене прослуховування звуку, Geo-зони
Підтримка SIM карт
є
Повідомлення
SMS, виклики, події календаря, соціальні мережі, електронна пошта, MMS, втрата зв'язку з пристроєм, низький заряд гаджета, нагадування
Сенсорний екран
так
Сумісна ОС
iOS, Android
Тип
дитячі
Тип акумулятора
Li-ion
Товщина корпусу
11.8 мм
Форма годинника
квадратні
Ширина корпусу
31 мм

Дисплей

Діагональ дисплея
0.96"
Роздільна здатність
128 x 64
Тип дисплея
монохромний

Програмне забезпечення

Операційна система
пропріетарна

Бездротові технології

Навігація
GPS

Фізичні характеристики

Вага
35 г

Інші

Виробник
UWatch
Модель
Q50 Kid smart watch Light Military
Артикул
F_53047
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Смарт-годинник UWatch Q610 Kid wifi gps smart watch Pink (F_52919)
Смарт-годинник UWatch Q610 Kid wifi gps smart watchСмарт-годинник - порівняно нове, але одночасно, вкрай розрекламований пристрій...
1069 грн.
Смарт-годинник UWatch S366 Silver (F_59438)
Розумний годинник - це компактне розширення обсягу вашої мобільності і функціональності. Він є прекрасним помічником в будь-якому ..
2409 грн.
Смарт-часы Xiaomi Mi Watch White/Beige
Стильный и прочный корпусУмные часы Xiaomi Mi Watch заключены в элегантный и прочный корпус, изготовленный из высокотехнологичных ..
3654 грн.
Смарт-часы Xiaomi Mi Watch Lite Navy Blue
Неповторимые, как и выMi Watch Lite подчеркнут ваш уникальный стиль и неповторимость. Три варианта цвета корпуса и пять разных цве..
1850 грн.
Смарт-часы Xiaomi Mi Watch Blue
Стильный и прочный корпусУмные часы Xiaomi Mi Watch заключены в элегантный и прочный корпус, изготовленный из высокотехнологичных ..
3652 грн.
0