Валіза Gabol Midori S Navy Blue (929440)

Код товару:
100408-01
Артикул:
U0584350
Виробники
Gabol


3345 грн.


Корпус валіз Gabol серії Midori зроблений з міцного та довговічного матеріалу — поліпропілену, що дуже важливо для валіз, що перевозяться в багажних відділеннях. Валіза відповідає вимогам, що пред'являються такими компаніями, як-от EasyJet, SkyUp, British Airways і деякими іншими, до габаритів ручної поклажі під час перевезення в економкласі. Внутрішній об'єм розділений перегородкою на два відділення й має ремені, щоб фіксувати речі всередині.

Чемодан обладнаний чотирма повноповоротними, спареними колесами з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачено рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що також сприяє плавному коченню й маневреності валізи, докладаючи водночас із цим мінімум зусиль. Колеса виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Матеріал має міцність, яку можна порівняти з пластиком, а також гнучкість силікону та підвищену стійкість до перепадів температур. Характерною особливістю коліс з TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму під час кочення валізи нерівною поверхнею. Завдяки стійкості до стирання, матеріал коліс вирізняється тривалим терміном експлуатації.

Валіза обладнана вбудованим кодовим замком. Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дає змогу відрегулювати висоту висувною ручкою для додаткової зручності та комфорту користувача.

Застібки і замки
блискавка
Кількість відділень
1
Кількість коліщат
4
Матеріал
поліпропілен
Об'єм
36 л
Розмір валізи
маленька
Ручки
мініатюрна бічна, мініатюрна зверху, висувна
Система безпеки
замок

Фізичні характеристики

Висота
55 см
Глибина
21 см
Ширина
37 см
Вага
2.6 кг
Колір
синій

Інші

Виробник
Gabol
Модель
Midori S Navy Blue
Артикул
929440
Гарантія, міс
60
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Валіза Heys Para-Lite S Rose Gold (926742)
Чемодан обладнаний фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду TSA (Transportation Security Administration - Адміністрація з..
3597 грн.
Валіза Heys Metallix S Cobalt Blue (929236)
Серія валіз Metallix від Heys втілила у своєму дизайні сучасний стильний дизайн зі стійкою до стирання поверхнею з подвійною текст..
4082 грн.
Валіза Heys DuoTrak S Burgundy (929288)
Серія валіз DuoTrak від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль і сміливість геометричного візерунка. Різні кольори мета..
4112 грн.
Валіза Heys DuoTrak S Navy (929292)
Серія валіз DuoTrak від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль і сміливість геометричного візерунка. Різні кольори мета..
4082 грн.
Валіза Heys Commander S Gunmetal (929232)
Серія валіз Commander від Heys втілила у своєму дизайні лаконічність, стиль і сміливість геометричного візерунка. Матове металеве ..
5984 грн.
0