Смарт-годинник UWatch DF25 Kids waterproof smart watch Blue (F_52338)

Код товару:
69002-01
Артикул:
U0335513
Виробники
UWatch


1332 грн.


Смарт-годинник UWatch DF25 Kids waterproof smart watch Blue (F_52338)

Смарт-годинник - порівняно новий, але одночасно, вкрай розпіарений пристрій. UWatch DF25 Kids waterproof smart watch Blue - це малогабаритний девайс, який чудово підходить активним і спортивним людям,які  перебувають в постійному русі і, безсумнівно, відмінний вибір для тих, хто любить сучасні девайси і бажає весь час йти в ногу з часом.

Купуючи smart пристрій, натомість Ви отримуєте чудового персонального асистента, який не тільки зуміє спростити взаємодію зі смартфоном і іншими типами електронних девайсів, але і істотно полегшити Ваше повсякденне життя.

Дизайн і габарити. На сьогоднішній день розумний-годинник здатний не тільки показувати час, а й рахувати кроки, вимірювати пульс, сповіщати про вхідні дзвінки й повідомлення, відстежувати геолокаційні дані, вимірювати пройдену дистанцію і багато іншого. При цьому, він обов'язково повинний бути міцним і максимально легким, щоб не створювати зайвий дискомфорт своєму власникові і мати можливість протистояти різних умов зовнішнього середовища. Розумний-годинник UWatch DF25 Kids waterproof smart watch Blue обладнаний яскравим TFT дисплеєм з діагоналлю дюйма. UWatch DF25 Kids waterproof smart watch Blue і їх ключові особливості.

Під корпусом розумниого-годинника розташовуватися Мб оперативної пам'яті. Вона відповідає за швидкість обробки і виведення даних у фоновому режимі. Ємності вбудованого акумулятора становить 420 мАг, цього достатньо для годин в режимі розмов і годин в режимі очікування. Смарт-годинник UWatch DF25 Kids waterproof smart watch Blue сумісний з пристроями під керуванням операційної системи.

Щоб зрозуміти, що таке смарт годинник, ознайомтеся з тим, що вони вміють: Дзвінки і СМС - доступні для годин з СІМ картою. Управління смартфоном - плеєр, камера, настройки та ін. Відстеження повідомлень, сповіщень та інших подій телефону - доступно для всіх моделей. Датчики для здоров'я - пульсометр, крокомір, лічильник калорій і ін.

Дорогі моделі порівнюють по функціоналу з ПК. Розроблено також спеціальні додатки, ще більш розширюють можливості девайса. В основному розумні годинники вимагають підключення до телефону. Без цього вони представляють лише пристрій зі стандартними функціями - показ дати і часу, будильник і ін.

Ємність аккумулятора
420 мАг
Інтерфейси підключення
Bluetooth 3.0
Вбудована пам'ять
32 МБ
Висота корпусу
46 мм
Датчики
крокомір
Додаткові функції
вібрація, SOS, прийом дзвінків
Колір корпусу
синій, блакитний
Колір ремінця
блакитний
Матеріал корпусу
пластик
Матеріал ремінця
силікон
Моніторинг
Geo-зони, кількість спалених калорій, пройденої відстані, відстеження сну
Оперативна пам'ять
128 МБ
Підтримка SIM карт
є
Сенсорний екран
так
Сумісна ОС
iOS, Android
Тип
дитячі
Тип акумулятора
Li-ion
Товщина корпусу
15 мм
Форма годинника
квадратні
Ширина корпусу
40 мм

Дисплей

Діагональ дисплея
н.д.
Роздільна здатність
240 х 240
Тип дисплея
кольоровий

Програмне забезпечення

Операційна система
пропріетарна

Бездротові технології

Навігація
GPS

Інші

Виробник
UWatch
Модель
DF25 Kids waterproof smart watch Blue
Артикул
F_52338
Гарантія, міс
12
Примітка
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Перевірка
Подібні товари
Смарт-годинник UWatch Q100s Kid smart watch Blue (F_50523)
..
1138 грн.
Смарт-годинник UWatch Q50 Kid smart watch Dark Blue (F_50514)
Смарт-годинник UWatch Q50 Kid smart watch Розумний дитячий годинник з GPS трекером відрізняє наявність GPS трекера, дозволяє батьк..
920 грн.
Смарт-годинник UWatch Q50 Kid smart watch Light Military (F_53047)
Смарт-годинник UWatch Q50 Kid smart watch Розумний дитячий годинник з GPS трекером відрізняє наявність GPS трекера, дозволяє батьк..
798 грн.
Смарт-годинник UWatch Q610 Kid wifi gps smart watch Pink (F_52919)
Смарт-годинник UWatch Q610 Kid wifi gps smart watchСмарт-годинник - порівняно нове, але одночасно, вкрай розрекламований пристрій...
1069 грн.
Смарт-годинник UWatch S366 Silver (F_59438)
Розумний годинник - це компактне розширення обсягу вашої мобільності і функціональності. Він є прекрасним помічником в будь-якому ..
2409 грн.
0